duminică, 27 iunie 2010

Rangerii juniori au multe talente

Ne-am obişnuit deja cu rangerii juniori în echipamentul lor verde pregătiţi să cutreiere pădurile fie pentru a le studia, fie pentru alte activităţi folositoare mediului şi comunităţii.
Dacă am crede că doar la atât se limitează pasiunile lor, ne-am înşela. Sigur, dacă participă la activităţile legate de natură înseamnă că sunt pasionaţi de biologie.
Ne-am mai întâlnit cu rangerii juniori în postura de corişti la diferite evenimente din şcoală.
Dar dacă privim fotografiile de mai jos, constatăm că rangerii juniori au multe alte talente.

Iată-i pe Ciprian Ieşan şi Marius Opriş fotbalişti la echipa de juniori Rapid CFR Suceava. Pentru ei a fost destul de greu să participe şi la activităţile rangerilor, şi la antrenamente, şi la meciuri, şi - bineînţeles - să îşi pregătească şi lecţiile pentru şcoală.

Ciprian încă de vara trecută îşi dedică tot mai mult timp echipei la care joacă în poziţia de mijlocaş central.


Este nu doar foarte talentat ci şi muncitor şi ambiţios.
Visul lui este să ajungă un mare fotbalist.
Deja s-a remarcat la echipa în care joacă prin numeroasele goluri înscrise la recent încheiatul Campionat judeţean al juniorilor C, echipa sa clasându-se anul acesta pe locul al optulea. Cum se împacă cele două pasiuni? Simplu: îi place să înveţe despre plante şi animale iar fotbalul pentru el este o plăcere şi o relaxare. Cu Marius este prieten bun şi era firesc să colaboreze în cât mai multe domenii.

Bogdan Bilauca, Ionela Rău şi Andrei Turcu ne părăsesc anul acesta, îndreptându-se către licee. Bogdan şi Andrei ne-au încântat prin frumoasele imagini surprinse în natură cu ajutorul aparatului de fotografiat.
Ionela, alături de Iulia Rodinciuc, Mihaela Rodinciuc, Diana Bardan, Ramona Leşan şi Marius, participă cu multă dăruire la echipa de dansuri populare "Ghioceii Mitocului" , îndrumaţi cu competenţă de doamna învăţătoare Doina Maga care le transmite copiilor şi respectul şi dragostea faţă de folclorul românesc. Deja s-au afirmat şi au fost recompensaţi prin premii, ca de exemplu la Festivalul de folclor „Sărbătoarea de sub brazi” de la Adâncata unde au obţinut locul I trei ani consecutiv.






























Şi nu sunt singurele activităţi la care au participat şi prin care şi-au demonstrat talentele rangerii juniori de la Şcoala Mitocu Dragomirnei.